Kecskekrémsajt – natúr
Hófehér színű, friss, savanykás, enyhén sós, letisztult ízű kence. Ajánljuk szendvicsekhez, mártogatósnak, de kitűnően használható sütéshez-főzéshez, sós és édes receptekhez, pl. sajttortához is.
Kecskekrémsajt – bazsalikomos, aszalt paradicsomos
Friss, hófehér krémsajt, melynek tiszta ízét a friss bazsalikom és a saját készítésű, élénkpiros aszalt paradicsom teszi teljessé.
Kecskekrémsajt –chilis
Enyhén csípős kence tört zöld jalapenoval, chilipehellyel és egy pici chiliporral bolondítva.
Kecskekrémsajt – fokhagymás-zöldfűszeres
Friss, hófehér krémsajt, melybe a saját veteményes kertünkből szedett friss zöldfűszereket és zúzott fokhagymát keverünk. A snidling, a petrezselyem, a kapor és a fokhagyma kavalkádja gyermekkori ízeket idéz.
Spenótos fetakrém
A spenót és a kecskefeta meglepő barátságát friss krémsajttal és egy pici fokhagymával kötjük össze.
Görögös fetakrém
A görög konyhára jellemző fűszerekkel, morzsolt kecskefetával és görög olívaolajjal keverjük össze friss, hófehér kecskekrémsajtunkat.
Körözött
Piros paprika, fehér kecsketúró, zöld hagyma – magyar színek, magyaros ízek. Hagyományosan fűszerezzük lilahagymával, köménnyel, borssal. Nemes egyszerűsége teszi nagyszerűvé.
2000 Ft / 25 Dkg